sebka34 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Instrukcja obslugi do mororówki hmmmm ciekawe. Co chcesz zmienić ustawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VikingRC Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Instrukcja obslugi do mororówki hmmmm ciekawe. Co chcesz zmienić ustawić? Chciałem zmienić ustawienia odnośnie baterii ponieważ mam pakiety 2S i 3S . Już sobie poradziłem Okazało się że na naklejkę od ESC był naklejony rzep i udało się oderwać i naklejkę i rzep. ESC to SEAKING 40A RTR i tu też dziwnie bo takiego nie znalazłem w internecie a jak już się znajdzie to tylko na stronach CN a tak w ogóle okazało się że na kartonie też była informacja co siedzi w sprzęcie ale na kartonie jest ESC SEAKING 30A RTR i bądz tu mądry No i tak na koniec to okazało się że instrukcja od innych modeli pasuje do tego ESC a przynajmniej ustawiłem to co chciałem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi