sok Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Hej, Witam wszystkich serdecznie,jestem nowy w tym hobby. Do tej pory tylko quady (gotowce jak walkera 250, dji phantom 3). Teraz celuje w jakieś spaliny naziemne - monster lub truggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Andrzeju, po co Ci kolejne konto? Mogway Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sok Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Przepraszam, Zagubiłem tamte dane, a o dziwo system pozwolił mi założyć nowe. Można to lub tamto konto zablokować/skasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi