Mareq Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Jak w temacie proszę opomoc w oprogramowaniu dla motoszybowca w pełną mechaniką skrzydła. Już długo z tym walczę i zaczynam rozkładać ręce. Mam tak podłączone: k1 i k4 - usterzenie motylkowe k2 i k6 - lotki k3 klapy (na kablu Y) został kanał 5 (oryginalnie od podwozia) i tu chciałem podłączyć silnik Klapy są na 3 kanale, żeby działała funkcja butterfly a poza tym daje to płynną regulację. Niestety w takim układzie nie mam reakcji na 5 kanale na wyłącznik tego kanału. Może coś pomieszałem ale to była jedyna z wielu moich kombinacji, przy której motyl działa prawidłowo. Nie mam niestety pomysłu na jakieś miksowanie, bo może załatwiłoby sprawę. Luksusowa byłaby sytuacja gdyby dało się przełącznikiem decydować czy w danej chwili na drążku przepustnicy jest motyl czy gaz.
Mareq Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Opublikowano 24 Lipca 2008 Żeby nie było, że sam nie szukam, to może mam rozwiązanie ale sprawdzę dopiero wieczorem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.