Baki Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Czy ktos może latał na tych serwach? Corona DS929MG serwo cyfrowe Dane techniczne : -zalecane użytkowanie w temperaturze : -20 do +60 stopni C, -szybkość : 0.12sec/60stopni, -moment obrotowy : 2,5kg, -wymiar : 22.5x11.5x24.6mm, -waga : 12,5g, -serwo łożyskowane, -długość kabla: 215mm, -zalecane napięcie :4.8V~6.0V . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Mam jedno na sterze kierunku. Strasznie piszczy i co chwila bardzo drga ale jest bardzo szybkie i mocne jak na swoje wymiary. Gdyby nie to piszczenie i dragania to zakupił bym wiecej no ale to moje jedyne cyfrowe serwo. Pozdrawiam Slawomir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 U mnie jedno zrobiło zwarcie w zasilaniu i przestało wszystko dzialać dopóki nie odpiąłem tego serwa - całe szczęscie, że jeszcze na ziemi. Piszczenie pojawiało sę i u mnie, ale to z powodu wąskiego zakresu martwego - nie przejmowalbym się tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.