blackriver Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Zamówiony Quick Flick II 50" DLG , był wybór Buteo lub QF, zamówiłem QF, 2/3 ceny, czy warto zobaczymy... video edit. wyrzuciłem reklamę sklepu :oops: , dorzuciłem video ze strony konstruktora QF II. edit2. 69 USD Mountain Models Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 edit. wyrzuciłem reklamę sklepu :oops: Zrób EDIT2 i przywróć reklamę sklepu - tu można, a nawet trzeba to robić Ja zamówiłem Buteo, tralalaaaa :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Jak zestaw dojdzie to wrzucę fotki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 lekko odświeżam topic, kończę Crobe i zaczynam QF'a, jak rozpakuję zestaw zrobię jakieś foty, po wstępnym obejrzeniu wczoraj, lekkie zaskoczenie :mrgreen: bo jest wszystko co potrzebne do budowy "z wyjątkiem kleju", cała galanteria, dźwignie, bowdeny, płaskowniki węglowe, itp, itd... bajka 8) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-ky Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Czy sa jakies postepy w budowie? Interesuje mnie ten model lub DL-50. Chetnie bym zobaczyl jakies zdjecia. Czy naprawde w zestawie jest wszystko potrzebne do budowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Jest wszystko, łącznie z płaskownikami z laminatu które są już pocięte, dźwigienki, bowdeny... na razie go nie będę rozgrzebywał, bo nie mam czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.