blackriver Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zamówiony Quick Flick II 50" DLG , był wybór Buteo lub QF, zamówiłem QF, 2/3 ceny, czy warto zobaczymy... video edit. wyrzuciłem reklamę sklepu :oops: , dorzuciłem video ze strony konstruktora QF II. edit2. 69 USD Mountain Models
Ładziak Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 edit. wyrzuciłem reklamę sklepu :oops: Zrób EDIT2 i przywróć reklamę sklepu - tu można, a nawet trzeba to robić Ja zamówiłem Buteo, tralalaaaa :jupi:
blackriver Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Jak zestaw dojdzie to wrzucę fotki...
blackriver Opublikowano 27 Października 2008 Autor Opublikowano 27 Października 2008 lekko odświeżam topic, kończę Crobe i zaczynam QF'a, jak rozpakuję zestaw zrobię jakieś foty, po wstępnym obejrzeniu wczoraj, lekkie zaskoczenie :mrgreen: bo jest wszystko co potrzebne do budowy "z wyjątkiem kleju", cała galanteria, dźwignie, bowdeny, płaskowniki węglowe, itp, itd... bajka 8) ...
-ky Opublikowano 24 Marca 2009 Opublikowano 24 Marca 2009 Czy sa jakies postepy w budowie? Interesuje mnie ten model lub DL-50. Chetnie bym zobaczyl jakies zdjecia. Czy naprawde w zestawie jest wszystko potrzebne do budowy?
blackriver Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Opublikowano 27 Marca 2009 Jest wszystko, łącznie z płaskownikami z laminatu które są już pocięte, dźwigienki, bowdeny... na razie go nie będę rozgrzebywał, bo nie mam czasu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.