Diakon Opublikowano 8 Lipca 2006 Opublikowano 8 Lipca 2006 Jeśli wszystko pójdzie "zgodnie z planem", jest możliwe, że zakupię tego oto Flasha4: http://www.gielda.modelarz.e-konto.net/index.php?akcja=pokaz_sp&id=5338 -tylko że bez serw (zamierzam później dokupić jakieś mikrusy z Conrada lub coś podobnego). Co byście o tym powiedzieli? Da radę?
motyl Opublikowano 8 Lipca 2006 Opublikowano 8 Lipca 2006 Spoko wylutować 2 zworki, wstawić 3 przełączniki i masz Flash5x. całość zajmuje 15min roboty
qba Opublikowano 8 Lipca 2006 Opublikowano 8 Lipca 2006 Bardzo dobre radyjko bedzie duuzy krok do przodu
Diakon Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Opublikowano 9 Lipca 2006 No to ładnie. Spróbuję ją jutro "zamówić" - mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze... ***No i poszła. Teraz tylko czekam.
Diakon Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Opublikowano 12 Lipca 2006 Dziś odebrałem Flasha - ładnie to co miało być to jest. Ale: nie ma wyłącznika - wydaje mi się, że da radę obyć się bez niego, ewentualnie zrobić by sobie go - najgorzej z tymi małymi wtyczkami - chyba trzeba by je dokupić. O reszcie napiszę może później, bo nie mam teraz wiele czasu.
motyl Opublikowano 12 Lipca 2006 Opublikowano 12 Lipca 2006 Ale: nie ma wyłącznika jakiego wyłącznika ?? z tego co pamiętam to była 4x więc ma tylko wyłącznik uczeń\trener
Diakon Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Opublikowano 12 Lipca 2006 Chodzi mi o ten wyłącznik zasilania w modelu co jest taki... Ale tak przy okazji chętnie wysłucham, o co chodzi z tym "trenerem" (instrukcja mi tego zbytnio nie rozjaśnia).
Patryk Urban Opublikowano 13 Lipca 2006 Opublikowano 13 Lipca 2006 Hej Ten wyłącznik nie jest aż tak potrzebny. Zazwyczaj urzywa się go w spalinach, w elektrykach nie trzeba. Nie wiem jak jest w szybowcach byłby przydatny ale wydaje mi się że możesz aku podłączyć prosto do odbiornika... Dziś tak zrobiłem jak próbowałem deltę w locie ślizgowym ale ja mam odbiornik na wierzchu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.