Diakon Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Jeśli wszystko pójdzie "zgodnie z planem", jest możliwe, że zakupię tego oto Flasha4: http://www.gielda.modelarz.e-konto.net/index.php?akcja=pokaz_sp&id=5338 -tylko że bez serw (zamierzam później dokupić jakieś mikrusy z Conrada lub coś podobnego). Co byście o tym powiedzieli? Da radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Spoko wylutować 2 zworki, wstawić 3 przełączniki i masz Flash5x. całość zajmuje 15min roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Bardzo dobre radyjko bedzie duuzy krok do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 No to ładnie. Spróbuję ją jutro "zamówić" - mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze... ***No i poszła. Teraz tylko czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Dziś odebrałem Flasha - ładnie to co miało być to jest. Ale: nie ma wyłącznika - wydaje mi się, że da radę obyć się bez niego, ewentualnie zrobić by sobie go - najgorzej z tymi małymi wtyczkami - chyba trzeba by je dokupić. O reszcie napiszę może później, bo nie mam teraz wiele czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ale: nie ma wyłącznika jakiego wyłącznika ?? z tego co pamiętam to była 4x więc ma tylko wyłącznik uczeń\trener Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Chodzi mi o ten wyłącznik zasilania w modelu co jest taki... Ale tak przy okazji chętnie wysłucham, o co chodzi z tym "trenerem" (instrukcja mi tego zbytnio nie rozjaśnia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Hej Ten wyłącznik nie jest aż tak potrzebny. Zazwyczaj urzywa się go w spalinach, w elektrykach nie trzeba. Nie wiem jak jest w szybowcach byłby przydatny ale wydaje mi się że możesz aku podłączyć prosto do odbiornika... Dziś tak zrobiłem jak próbowałem deltę w locie ślizgowym ale ja mam odbiornik na wierzchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.