marcinlota1977 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Przymierzam sie do kupna większego modelu piper j 3 o rozpietosci 2690 firmy Hangar i nie wiem czy silnik benzynowy kupic os max gt 22 czy gt 33....instrukcja pisze ze benzyna ma być od 20 do 26 cmm przy wadze od 6,6 do 7,5 kg...co myślicie...? Warto wsadzić większy motorek ...? Nie wiem jak to się będzie miało do owiewki i wyglądu zewnetrznego modelu....może ma ktoś ten model i poda mi jaka jest odległośc od osi silnika do spodu przedniej wregi to będę wiedział ile będzie mi wystawał z pod spodu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLITEK Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Kolega ma też takiego pipera i ma 33 albo 35cc. I ciąga szybowce tak do 5m rozpiętości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinlota1977 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 może ktoś ma z 22 gt i napisze jak się sprawuje w tym modelu...alee najbardziej bym chciał wiedzieć jaki jest wymiar od osi silnika do dołu przedniej wregi....to po schemacie silnika będę miałm jasność ile będzie wystawał od dołu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi