robert86 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Mam na imię Robert. Dopiero zagłębiam się w modelarstwo. Głównie obsługuję łódkę wędkarską do wywozu przynęt-zanęt. Czasami mam z nią problemy dlatego też zarejestrowałem się tutaj. Licze na waszą pomoc przy ewentualnych przeróbkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Robercie, Po co Ci kolejne konto? robcarp86 - tanieaukcje@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert86 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Robercie, Po co Ci kolejne konto? robcarp86 - tanieaukcje@o2.pl witam. pomyliłem adres email jak widzisz drugi jest podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi