Miałczek Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Witam mam pytanie jakie kupić serwa do modelu Super Cub PA-18 1:4 o rozpiętości 2720 i waga do lotu: 9 - 9.5kg czy standardowe wystarczą o mocy 6 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Mam model Pipero-podobny o tych samych wymiarach. Silnik DLA 32 waga 7,5 kg. Serwa na lotki i klapy to HS 422, Kierunek i wysokość to TOWER PRO SG 5010. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 ładny model czyli 6 kilowe wystarczą a jak bym chciał zrobić nim jakieś akrobację podstawowe przypominam że model będzie ważył około 9kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Ja tym modelem wywijam figury jakie jakie tylko mi przyjdą do głowy. Serwa powinny spokojnie wystarczyć. Zauważ że moje serwa na lotkach mają 3,5 kg, a na sterach wysokości i kierunku jest po jednym serwie 5 kg. Jak chcesz mieć czyste sumienie to wstaw TOWER PRO MG 996R. Mam te serwa w modelu Dwupłata 240cm rozpiętości i wadze 10 kg. Jestem z nich bardzo zadowolony, są tanie i bardzo porządnie wykonane. I jeszcze jedna sprawa, celuj w serwa cyfrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 dzięki wielkie za poradę i pomoc a co do serw TOWER PRO MG 996R to miałem je i ja nie do końca jestem z nich zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 witam chcę zastosować takie serwa ,Serwo TowerPro MG-995 - 55g - 13kg/cm - metal Źródło: http://abc-rc.pl/mg-995#ixzz4Y0c27Lmb mogą być czy lepiej jakieś inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi