Darand Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Witajcie, czy ktoś z Was programował regulator EMAX ESC 35 A z aparatury? Niestety, instrukcja ściągnięta ze strony producenta nie sprawdza się w praktyce. Chciałem włączyć Brake Type na soft brake, ale nijak nie mogę wejść do trybu programowania. Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 problem z ostatnimi ESC EMAX Wyglada na to, ze najnowsze Emax'y sa produkowane w innej fabryce/firmie - i nie ma mozliwosci programowania ich bez karty - najlepsze jest to, ze starsze karty nie wspolpracuja z nowymi ESC :shock: - lipa na maxa - jedyne co mozna w nich zmienic bez karty to ustawienia throttle range. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darand Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Dokładnie taki objaw, jak w opisanym przez Ciebie linku - nie wchodzi do trybu programowania. Próbowałem na różne sposoby, w końcu dostałem śmigłem po nodze - na szczęście przez spodnie, ale i tak mi pocharatało nogę - wtedy zrezygnowałem. Musi wystarczyć regulacja throttle. Dzieki. Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Wolalbym dostac pomogl za rozwiazanie problemu a nie za takie "hiobowe wiesci" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darand Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 mammuth, Przynajmniej nie muszę wyważać otwartych drzwi. Po prostu - następnym razem kupię inny. W drugim modelu mam mniejszy, WOW-RC, programuje się bez żadnych problemów. Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.