filip Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 :oops: Na początku chciałym przeprosić że do tej pory się nie przedstawiłem (wybaczcie mi ) Na imię mam Filip, mieszkam w radomiu od urodzenia i powoli zaczna mnie nudzić to miasto :faja: , planuje przeprowadzkę do WARSZAWY, pewnie nikt nie słyszał o tym mieście :lol2: ."Latam" i rozbijam modele na lotnisku w piastowie. Modele jakie posiadam to: 1.mini mag multiplex 2.easy glider multiplex 3.jastrząb wytwórni filip i spółka 4.cessna 177-cardinale wytwórni filip i spółka 5.combat ESA 6.trainer 40 hype 7.szybowiec F3J wytwórni filip i spółka 8.dwupłat wytwórni filip i spółka 9.falco F3 mini art hobby 10.extrim wersja 1 os-max 15la 11.extrim wersja 2 welgard 22-12-10 Mam nadzieję że niczego nie przegapiłem. :crazy: . Zainwestowałem w modele, aparaturę zostawiłem i nie zmieniałem posiadam Hitec laser 4. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek pytania do mnie proszę pisać z chęcią odpowiem. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Witaj Filip jakoś umknęło mi wcześniej, że się przywitałeś z bracią modelarską do zobaczenia na lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.