bartek-91 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Witam Po sprzedaży starej aparatury chciałem sobie dorobić kabelek do DX7. Czy mógłby mi ktoś w tej kwestii pomóc? Kabelek będzie podłączany do gniazda mikrofonu. Po obu stronach będzie mini jack. Ile żyłowego kabla będę potrzebował? Słyszałem że wystarczy 2 żyłowy, jednak we wtyku mam 3 blaszki. Które mam ze sobą zlutować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 kup Jacka - MONO, kabel jedno zyłowy w ekranie (taki do mirkofonów) i po kłopocie. Masa na obudowie (zewnątrz) sygnał (na wierzchołku czubku) no w środku ;D w twiom to bedzie tak 1 - masa 2 - sygnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-91 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Ok dzięki za pomoc. W poniedziałek kupię przewód i podłącze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.