diem Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 No to ja cos od siebie. Zajmuje sie siecia komputerowa na slasku. 1000+ ludzi. Dzis pierwszy dzien po urlopie. Wlasnie wrocilem z pracy. Zaraz ze zmeczenia uderze twarza w klawiature. Dzis wymienilismy chyba z pol tira urzadzen w tym nawet bezprzewodowki padly. Jutro powtorka z rozrywki, mysle ze do konca tygodnia opanujemy sytuacje.... Nie wiem czy dam rade zasnac (a spalem dzis cale 2 godziny). Chyba lykne 6go redbula dzisiaj i pojade na lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Chyba lykne 6go redbula dzisiaj i pojade na lotnisko Nie odfruń tylko! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferq Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 U mnie okolo 7 h ostrej ulewy, dosłownie ściana deszczu ... Skończyło się na tym że w połowie domu nie było prądu (bezpiecznik). Aby ruter padł wystarczy niewielka burza, strasznie wrażliwe są :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.