Tabak Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Szukam informacji jak programować regiel do bezszczotki Mystery Pentium 80A, szukam instrukcji po polsku lub info jak to zrobić. Po podłączeniu jest melodyjka ale co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Jak masz po angielsku to Ci dany kawalek przetlumacze i opisze. Tylko musisz mi wyslac Mam zdaje sie ten sam (zolty taki) ale instrukcja zostala bezpiecznie schowana.... gdzies... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Znalazłem taką instrukcję: http://www.swoi.org/allegro/reg/50A_and_above.pdf albo http://www.suppomodel.com/ESC/Normal_Airplane_ESC__50A_and_above.pdf W zasadzie prosta, ale łatwo się pomylić i trochę się trzeba napracować, lepiej byłoby mieć kartę programowania Ale, jeżeli nie mamy karty, albo nawet nie wiemy jaka, to trzeba z nadajnika. Podłączasz do regla silnik i odbiornik. Włączasz nadajnik i gaz na max. Włączasz zasilanie regulatora. Usłyszysz muzyczkę i piknięcie (3x), muzyczkę i dwa piknięcia (3x), muzyczkę i trzy piknięcia (3x) itd zgodnie z tabelką 1. Jeżeli chcesz zmienić dany parametr podczas odpowiedniego zestawu muzyczki i piknięć daj gaz na środek - rozpocznie się nowa sekwencję długich i krótkich piknięć (każda też po 3x) dla danego parametru pokazaną w tabelce 2. Jeżeli chcesz wybrać dany parametr daj gaz na max podczas odpowiedniego zestawu piknięć, regulator powinien potwierdzić przyjęcie rozkazu długim pikiem i wrócić do zestawu muzyczek i pinięć zgodnych z tabelką 1. Ponawiasz procedurę z tabelki 2 dla innych parametrów. Jak masz wszystko zaprogramowane dajesz gaz na min i możesz wyłączyć zasilanie regulatora, ustawienia będą zapamiętane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabak Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Robert wysłałem Ci link do instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabak Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Hubert dzięki za pomoc będę próbował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Co nieco juz masz (na skrzynce ) - powinienes sobie poradzic- reszte (tabelki )najpewniej jutro . PS. przepraszam za brak kolorow w tlumaczeniu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.