balcerseb88 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Czy ktos zna jakis plan imprezy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 witam Tak dokładnie to jeszcze nie wiadomo , ale myślę że będzie tak jak zwykle , czyli zawody rozpoczną się około 9 - 10 w sobotę i właśnie w ten dzień odbędzie się większość lotów , reszta w niedziele do połódnia , jeżeli zawodników będzie mało to całe zawody mogą być rozegrane w sobotę , ale z tego co wiem zapowiada się impreza dwudniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Czy wybiera się ktoś z forowiczów jutro na zawody do Chrcynna? Ja zapewne pojawię się na trochę przed południem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 kilka fotek z Chrcynnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Patrzę, patrzę... i mi żal, bo w końcu nie było mi dane pojawić się w Chrcynnem :-( . To fotki z soboty, czy niedzieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 z soboty i niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.