malinn Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Witam Jak w temacie. Mediona mam, filmy też ale obejrzeć nie można. Nakręciło by sie też nowe ale płyta od aparatu znikła , a za nic w świecie nie udaje mi się znaleźć tego w necie ;-( Proszę Was o pomoc. Wiem, że niektóry z Was mają takowe zabawki i pewnie mogą oglądać obrazy i filmy z tego aparatu. :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tu, w poście Karanda jest jakiś kodek: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=4437&postdays=0&postorder=asc&highlight=md40323&start=0 Jak nie pomoże, to zobaczę jaki ja mam model Mediona. Edit: Chyba nie ma tego pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Pliku nie ma, ale są Koledzy co mają takie mediony i w nich nadzieja :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ja mam taki model, ale dopiero jutro mogę poszukać płyty - jak znajdę, dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Sciagnij sobie vlc ( videolan.org ) badz mplayera. Programy otwieraja niemal wszystko. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Znalazłem. Ściągało się godzinę, a medion znów kręci widoczne mi filmy. Jak ktoś by chciał oto strona , gdzie znalazłem czego szukałem: http://wwwprogramy.pl/sterowniki/sterowniki/medion_md_40323_mega_camera_manager_windows_98se_me_2000_xp,2207.html :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.