bigkris Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Witam, czy ktos zaopatruje sie w tym sklepie i byl lub bedzie w najblizszym czasie w nim? Bardzo bym prosil o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Chodzi Ci o sklep Pana Matlaka? jeżeli tak to ja może pojadę w tym tygodniu do niego po kleje i listwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 czy moglbys zobaczyc czy ma jakies szybowce? tak w cenie okolo 300 zl z lotkami. chce znow latac, a ze udalo mi sie sprzedac stara rame do rowera bede mial pieniadze. A jechac na tak zwanego czuja to nie oplaca mi sie zbytnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Możesz spróbować dowiedzieć się telefonicznie: (032)627 74 00 Z Panem Matlakiem zawsze bardzo miło się gawędzi :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ooo, widze że sklep znany Ja czasami korzystam, jak jestem przejazdem . (To chyba jedyny prawdziwy sklep modelarski w okolicy, nie licząc oczywiscie Katowic ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dziekuje Robercie za telefon, jednakze wolalbym aby ktos zobaczyl ten model w sklepie. najwyzej pojade jak odbiore pieniadze. mam do niego kawalek bo okolo 50-60km w jedna strone. Karolu tak szczerze to zaopatruje sie tylko w tym sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ja bym na twoim miejscu zadzwonił i przejechał bym sie do Pana Matlaka. Jezeli nie będzie miał gotowego modelu to zapewne zrobi ci taki szybowiec jak będzie ci odpowiadał. Ja 2 lata temu kupiłem bardzo porządny szybowiec za 400zl z 2 serwami standard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Kamilu czy moglbys wrzucic zdjecia tego modelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.