ECO400 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Witam. Godzinę temu rozmawiałem z moim znajomy na temat pierwszego 3D. Polecił mi ten model . Mam do was pytanie... Jaki silnik do niego wybrać :?: Mam w domu ten silniczek ale nie wiem czy nie będzie za słaby (ciąg około 470g) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 To nie jest model 3d... krótko i na temat źle Ci polecił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 http://www.cyber-fly.pl/produkt-747.html może coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Grzechu jeśli sądzisz że to nie jest model do akrobacji 3D to przeczytaj baaardzo dokładnie opis :] PS: Kwasiu rozważałem ten model co podałeś ale SU-26 jak dla mnie jest ładniejszy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Dawid, jeśli tak bardzo sądzisz że to model 3d to przeczytaj baaardzo dokładnie czym się charakteryzuje model 3d - ot takie zdanko przez analogię hyhy Nie wierz opisom, zwykły chwyt marketingowy, wg sprzedawców każdy akrobat nadaje się do 3d... zbyt krótki, zbyt małe stery i powierzchnia boczna za 70zł drożej jest już świetny model Blast z EPP w perfecthobby (170zł z kawałkiem - promocja do końca sierpnia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keram Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Co do Su to stery by się nadały ale za krótki. Akro to może i jest ale na pewno nie 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.