psioter5 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Dzień dobry wszystkim zwracam się z prośbą o doradzenie mi jaki model powinienem zrobić na początek ponieważ nie mam bladego pojęcia od czego mam zacząć, chodzi mi o model z napędem elektrycznym i o średniej trudności budowy. z gury dziękoje i pozdrawiam, Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 OK> sa postepy jak widze U gory z prawej strony masz opcje szukaj - wpisz sobie Wicherek i poczytaj. Przejrzyj rowniez posty z dzialu trudne poczatki - nie jestes pierwszym, ktory zadaje takie pytania ; EDIT: ortografa strzelilem :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psioter5 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Staram się :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.