Adam B Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Witam Jak można zmienić mode w airtronic/ sanwa rds8000 szukałem ale z mizernym skutkiem
jpd Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Poszukaj "trybu serwisowego" Tej aparatury na necie ... miałem (mam) sanwe RD 6000 to praktycznie to samo i tam sie toto robilo - konkretna kombinacja przełączników i trzymanie czegoś na starcie czy jakoś tak. Nie pamiętam dokładnie bo było to 8-10 lat temu. Nawiasem mowiac slabo szukales : http://www.rcuniverse.com/forum/rc-radios-transmitters-receivers-servos-gyros-157/8007495-how-do-i-change-mode-2-mode-1-airtronics-rds8000.html
Adam B Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Poszukaj "trybu serwisowego" Tej aparatury na necie ... miałem (mam) sanwe RD 6000 to praktycznie to samo i tam sie toto robilo - konkretna kombinacja przełączników i trzymanie czegoś na starcie czy jakoś tak. Nie pamiętam dokładnie bo było to 8-10 lat temu. Nawiasem mowiac slabo szukales : http://www.rcuniverse.com/forum/rc-radios-transmitters-receivers-servos-gyros-157/8007495-how-do-i-change-mode-2-mode-1-airtronics-rds8000.html Dzięki za odpowiedź. Znalazłem przeczytałem ale nadal nie wiem do końca jak postępować ponieważ tam jest zmiana z 1 na mode 2
jpd Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 OK pozostawie to bez komentarza ... Punkt 9 z tej instrukcji nalezy zamienić z : 9. Now you should be in the "MODE" to change from MODE 1 to MODE 2 by Pressing key to the arrow right. Screen should be displayed with "1! Press Inc (+) key then indication now should be as "2" Na 9. Now you should be in the "MODE" to change from MODE 2 to MODE 1 by Pressing key to the arrow right. Screen should be displayed with "2! Press Inc (-) key then indication now should be as "1"
Adam B Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2017 OK pozostawie to bez komentarza ... Punkt 9 z tej instrukcji nalezy zamienić z : 9. Now you should be in the "MODE" to change from MODE 1 to MODE 2 by Pressing key to the arrow right. Screen should be displayed with "1! Press Inc (+) key then indication now should be as "2" Na 9. Now you should be in the "MODE" to change from MODE 2 to MODE 1 by Pressing key to the arrow right. Screen should be displayed with "2! Press Inc (-) key then indication now should be as "1" Wiem czytałem całą instrukcję ale przez jakiś czas nie mogłem wejść do softu. Stąd mój poprzedni post, jak nie mogłem dostać się to myślałem że można to jeszcze w inny sposób zrobić. Nie wiem czym było to spowodowane ale po jakimś czasie udało się.
jpd Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Czasami trzeba pocwiczć to prawda. O ile pamieam w moim radiu byl odwrocony przelacznik ... wiec byl cyrk
Rekomendowane odpowiedzi