arturek_kangurek Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Cześć, nazywam się Artur, obecnie mieszkam w Białymstoku. Modelarstwem zajmowałem się bardzo dawno temu i były to modele sklejane plastikowe, których w dorobku mam bardzo dużo, lecz niestety nie wiele ich przetrwało do dziś oraz 1,5m szybowiec który poleciał tylko raz Dziś moje nowe-stare hobby powraca, ale z dopiskiem RC. Zawsze chciałem zbudować własnoręcznie zdalnie sterowany model samolotu, ale po pierwsze nie miałem na to pieniędzy, a po drugie czasu. W tej chwili kompletuje wszystkie wymagane części do budowy modelu Edge 540, które trochę przypomina składnie modeli z czasopism wydawnictwa DeAgostini - studnia bez dna, ale to co najdroższe już kupiłem zostały same "pierdółki". Wiem że to zły samolot dla początkującego ale nie przekonacie mnie. Moim celem jest zbudowanie spalinowego PZL P11C, i widziałem parę wątków - relacji z budowy, i widzę że to bardzo ciężka droga, ale spoko nie lubię jak jest łatwo Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Arturze, witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi