psioter5 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Może moje pytanie jest i bardzo głupie ale chce odpalić silnik samozapłonowy ale nie mam odpowiedniego paliwa, chciałbym zastosować coś ogólnie dostępnego żeby to odpalić choćby na sekundę bo nie wiem czy silnik ten jest sprawny. Z góry dziękuje za pomoc
Karol93 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 1.Niepotrzebnie zakładasz nowy temat - w tamtym spokojnie mogles zapytac 2. Ja bym nie kombinował i jeśli tak bardzo chcesz go odpalić, zrób mieszanke którą podał Ci pan Karol w tamtym temacie (a najlepiej po prostu kup gotowe paliwo:P)
psioter5 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ok, bardzo dziękuje Ps. silnik już naprawiłem
meloow Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 kolega psioter5 to wogóle ostro idzie z nowymi tematami, mam wrażenie że nie che mu się szukać !!!! chyba bedzie krawat !
psioter5 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ,,Kolega Psioter,, jest początkujący i nawet nie wie gdzie szukać lub jego szukanie staneło na niczym, sam pan kiedyś był początkujący i chyba pamięta pan jaki był zakres pana wiedzy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.