mawwo Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Witam Wiecie jakie są różnice między odbiornikiem GR-12 a Gr-12L ? oczywiście oprócz ceny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrEryk Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Ktoś pytał na niemieckim forum, to nie moje wiadomości. Wersja 12 ma nowszą część HF i zmienioną programowo opcję zmiany kanałów. Oprócz tego 12L ma mniej możliwych opcji do zaprogramowania. Żródło: http://www.rc-network.de/forum/showthread.php/411335-Unterschied-Graupner-GR-12-und-GR-12L Niestety używałem tłumacza Google, nie znam niemieckiego, może ktoś lepiej przetłumaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawwo Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Dzięki , przeczytałem (googlem niestety) jakoś dużo tego nie było . Jest różnica w cenie , potrzebuję odbiornik do motoszybowca którym latam do zasięgu wzroku i nie chciałbym przechytrzyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi