mlody25 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Witam gdzieś kiedyś słyszałem że można przerobić napęd z cd-rom na napęd do samolotu czy naprawdę coś takiego da się wykonać?? mam sprawny nie używany cd-rom: LG CRD-8522B (52x max) czy mogę coś z tym zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 poszukaj na forum było kilka tematow co i jak. Wiem, bo sie też ostatnio tym zainteresowalem, bo mam silnik do przeróbki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 właśnie korzystałem (jak zawsze) z opcji szukaj ale nei nei znalazłęm, ale poszukam jeszcze raz może na dalszych stronach bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 mam sprawny nie używany cd-rom: LG CRD-8522B (52x max) czy mogę coś z tym zrobić?? Możesz zacząć go używać, albo komuś oddać, albo wyrzucić... ;-) Podobno silniczki z nowszych napędów nie nadają się do przeróbek, a przy obecnych cenach silników fabrycznych czyni przeróbkę po prostu nieopłacalną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ludzie nie osłabiajcie :shock: http://forumrc.alexba.eu/page3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 właśnie korzystałem (jak zawsze) z opcji szukaj ale nei nei znalazłęm, ale poszukam jeszcze raz może na dalszych stronach bedzie Nie czaruj , po wpisaniu w naszej wyszukiwarce "cd-rom" nie ma aż tak wielu wątków do przeglądania. Np ten powinien sporo wyjaśnić: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=4772 A jeżeli nie chcesz czytać, to odpowiadam: na pewno się da przerobić, takie doświadczenie jeszcze dosyć niedawno dawało oszczędności (byle silniczek kosztował ponad 200zł), teraz mamy tylko frajdę i doświadczenie/wiedzę. Masz dawcę - sprawdź swoje umiejętności ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.