Grzegorz Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam. Czy na lotki do funfly'a tej rozpiętości trzeba dać standardy, czy wystarczą mniejsze (jakie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 a pod jaki to silnik ja w swoim 1,4m rozp. dalem standardy hs 311 ale nie rozmiar ma znaczenie tylko moc to tak w okolicach 3kg siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Moga być serwa standard ale szkoda wagi. Ja bym dał hs 225 ale one so juz 2 razy droższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 te serwa http://rcsklep.pl/product_info.php?cPath=31_58&products_id=405 są bardzo dobrym zamiennikiem Hs-ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 W modelu fun-fly 1,4m rozp. mam serwa HS225 BB. Miałem obawy co do zastosowania ale jak na razie spisują się nieźle, model po kilku lotach. Napęd elektro więc odpada problem sporych drgań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.