Rainin Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 W miniony weekend po raz pierwszy na lotnisku aeroklubu koło Koszalina odbyła się impreza modelarska. Organizatorami byli modelarze z Koszalina i okolic. Impreza była całkowicie otwarta dla każdego modelarza nawet początkującego (takiego jak ja ). Mi dane było być tylko w niedziele. Pogoda dopisała w 100% w sobote podobno było trochę gorzej ale też całkiem nieźle. Gdyż była to impreza 2 dniowa była możliwość spania w pobliskim budynku. Jest tam możliwość startowania z dobrej jakości pasa. Lądować można zarówno na pasie jak i na trawie otaczającej pas. Impreza zorganizowana bardzo dobrze. Organizatorzy obiecali że w przyszłości będzie tam więcej imprez i myśle że informacja pojawi się także na forum. PS. Dziękujemy za kiełbaski i kaszanke z grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 to było na lotnisku w bagiczu zwanym rowniez podczelem ? czy gdzie ? koło Koszalina nie mówi mi nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainin Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Może rzeczywiście wyraziłem się nieprecyzyjnie . Lotnisko znajduje sie jeśli dobrze pamiętam w pobliżu Zegrza Pomorskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.