Speedaco Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Kupiłem sobie zabawkę na początek zabawy z dronami czyli jak w temacie - Furi Bee F36Jest do niego angielska instrukcja ale ja nemo z tego języka... Prosiłbym o pomoc w ustawieniu nadajnika inaczej mówiąc chcę spytać jak wytrymować - ustawić nadajnik, by zabawka startowała w pionie bo ma tendencje do przesuwania się w jednym kierunku ?Który trymer za to odpowiada? Czy ten pod lewym drążkiem czy jest opcja wyzerowania ustawień może w tym nadajniku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatyn Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Powiem Ci od jakiego czasu nim latam po mieszkanku i specjalnie te trymowanie wiele mi nie daje. Z reguły znosi mnie na prawo, ale to kwestia raczej ramy która się wykrzywia, czasem złego umieszczenia baterii. Czemu się nie dziwie bo tyle gleb ile nim zaliczyłem to bajka.Patrze na swoją instrukcję i z tego co widzę to tak: Środkowy trymer służy do regulacji przód-tył. Lewy to prędkość silników są 2: low 40% i high 100% No a prawy trymer to regulacja lewo-prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedaco Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Dzięki za info! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi