Princes Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Ponawiam moje już wcześniejszy post odnośnie uruchomienia i zaprogramowania regulatora kartą foxy. Witam , Mam gorącą prośbę do kolegów ,a mianowicie posiadam regulator foxy 40A z dodanym UBEC-em też foxy 3 A .Zakupiłem sobie do tego celu kartę programowalną FOXY CARD AIR/HELI i juz wydawło się wszystko w porządku do momentu gdzie chciałem ustawić parametry regla za pomocą karty.Myślałem ,ze to banalna sprawa gdyż z kart programowalnych korzystałem nie raz z tym ,ze innych producentów.Problem pojawia się przy podłączeniu regulatora do źródła napięcia i regulator nie pokazuje żadnych parametrów zapala sie na nim tylko czerwona kontrolka ,a wyświetlacz z cyframi "milczy" i nic nie pokazuje przez co nie mogę ustawić regla. Nie wiem w czym problem bo wykonuję wszystko zgodnie z instrukcją obsługi. Może ktoś z was już programował tego typu regulator taką kartą i wie co jest u mnie nie tak z tym podłączeniem ? W załączniku model tej karty programującej.Jeśli ktoś coś wie co jest nie tak to pisać pisać pisać ....Bo nie mogę włączyć hamulca w modelu i latam z obracającym sie jak młynek do kawy śmigłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi