ZiMi Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zawody zaliczane są do Pucharu Polski i rozegrane zostaną w następujących klasach: makiet latajacych na uwięzi F4B oraz zdalnie sterowanych F4C i F4G. Szczegółowy plan imprezy znalazłem tutaj: http://www.artbem.pl/images/aero/dml_2008/DML_program_2008.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M61 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zdjęcia z soboty od 13 do 15 http://picasaweb.google.pl/MarekNowosad/ZawodyModelarskie30082008Bemowo/photo#s5240342667932732770 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Kostowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ten ostatni to mojego instruktora Pana Węcławiaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Troszkę zdjęć, zrobionych w sobotę: http://picasaweb.google.pl/cobrarc/DniMaEgoLotnictwaBemowo30082008 To jeszcze nie wszystkie zdjęcia, wkrótce uzupełnię galerię. EDIT: Galeria już jest kompletna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Prosiłbym o pomoc w zidentyfikowaniu następujących samolotów latających na Bemowie: 1. 2. 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 1. Miles M14A Piotra Śliwińskiego 2.Bartel BM40 Leszka Białego 3.Fairej Battle MK II i tu problem - albo Wojtek Bajor, albo Marian Kaziród Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 W. Bajor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Wielkie dzięki! To jeszcze powiedzcie, która wersja Spitfire'a tam latała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Klasyka! Vb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteq Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Mam takie pytanie jako iż już zidentyfikowaliście mój model Czy nie posiada ktoś zdjęć Battla w locie? Wiem że w locie jest zamaskowany i widać tylko czarno zieloną kreche ale może jednak jak bliżej latałem to ktoś zrobił pare fotek bardzo bym prosił o umieszczenie ponieważ jeszcze nie widziałem jak on w locie wygląda :mrgreen: Jak się leci to myśli się tylko o lądowaniu więc nie jestem w stanie się na nim skupić Z góry wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Niestety byłem na imprezie dość krótko i nie załapałem się na Twój lot. Było jeszcze kilku fotografujących, ale to chyba nie byli modelarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.