sly1954 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 witam nazywam się Sylwester z "nicku" wynika ile mam lat .Modelarstwem interesuję się od dawna. pierwszy( model) na procę wystrugałem z topoli i tak mnie zostało. 18-lat-model PO.2 na uwięzi silnik sokół2,5cm.Przeróbka "Dzięcioła"na silnik . Następne nawroty,plastik szybowce swobodne,F3B pod aparaturę- brak. Wycinanki Mały Modelarz w międzyczasie wędkarstwo Literatura-Modelarz,W Schier -Delfin-500 ,W Niestoj,W Jakubowski Obecnie najsilniejszy nawrót-czekam na dostawę . Preferowane modelarstwo BALSA z odrobiną styropianu ,laminatu.UF...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Witamy kolejnego doświadczonego 8) modelarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly1954 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 cześć Może nie tyle doświadczony co niepoprawny marzyciel. Niektóre latały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 niepoprawny marzyciel. Doświadczony, doświadczony 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.