wspinacz1 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Hej Wszystkim. mam pytania jak mam zamontowane serwa na skrzydłach to później jak mam je podpiąć do odbiornika?? mam je jakoś złączyć i dopiero razem podłączyć czy jakoś oddzielnie? :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ja radzę następnym razem szukać bo z pewnością było to poruszane na forum . Co do spięcia serw na lotkach czy klapach stosuje się Y kabel taki jak tu: http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p2153,rozgaleziacz-y-15-cm Może nie w najlepszej cenie ale wiesz już o co chodzi. , albo jeśli ma się kilka kanałów w radiu ,podpina się pod dwa kanały w odbiorniku(większe możliwości programowania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wspinacz1 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Dzięki wielkie. Pozdrawiam, Grzesiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.