radek872 Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Posiadam model Yak 54 Eflight carbon Z z fabrycznym regulatorem i silnikiem. Po podpięciu zasilania regulator daje kilka tonów i ustawia się jednak po otwarciu manetki gazu faluje obrotami jak mvvs i po dodaniu na max zatrzymuje się. Miał ktoś taki przypadek? Pakiet ma 4v na 1 cele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irek zet Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Miałem podobnie w moim carbonie tylko bez odcięcia przy maxie, po sprawdzeniu logerem wyszło że pod obciążeniem jedna cela w pakiecie nie daje rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Ja znalazłem info ,ze fabrycznie jest ustawione 4s i działa zabezpieczenie niskiego napiecia. Jak zmienić na 3s ? Pakiet wyrabia 70C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi