miro Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczów. właśnie zaczynam swoją przygode z modelami. Sporo czasu poświęciłem na zapoznanie się z tematyką modelarstwa i doszedłem do wniosku,że samoloty i śmigłowce to jest to co mnie interesuje najbardziej. Pytanie moje jest takie,co możecie polecić początkującemu fanowi modelarstwa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Witam kolege Poszukaj na forum tematów o SKY LADY, NEMO, Easy Glider, Easy Star to są modele dla początkujących i napewno pomogą Ci łatweij wejść w świat modelastwa. Tematy te były setki razy już wałkowane wieć tam wszystkiego się dowiesz PS. dodaj fotkę do avataru ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszes Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Pytanie moje jest takie,co możecie polecić początkującemu fanowi modelarstwa. POCZYTAĆ BO TO JUŻ BYŁO WAŁKOWANE Z MILION RAZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Witaj na forum. Najlepsze są do nauki modele takie jak:Sky Lady , Easy star , Easy glider , Nemo.Chyba że chcesz coś sam zrobić to polecam Zefira , RWD lub jakiegoś piperka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 1 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Dzięki. Faktycznie modele proponowane przez Was były omawiane wiele razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 A jeśli wolisz heli, to może być Lama V3, lub V4 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 a ja polece Ci minimaga z mulitiplexa na poczatek lata nawet na oryginalnym silniku a to oznacza ze mozesz polatac na paluszkach AA nawet ciezki do rozbicia, nie trzeba lotek robic (choc polecam) i fajny do nauki. startuje z reki, laduje wszedzie co prawda polecam przerobke na silnik 3f bo to inna jazda. zalezy tez ile masz pieniazkow na to hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Polecam równiez wpaść do nas na lotnisko w Jeleniej i porozmawiać z nami na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 9 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Kiedy można Was spotkać na lotnisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Myślę, że w piątek koło 17-18 się pojawimy. Najlepiej to na telefon się zgadać, bo nigdy nic nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.