miro Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczów. właśnie zaczynam swoją przygode z modelami. Sporo czasu poświęciłem na zapoznanie się z tematyką modelarstwa i doszedłem do wniosku,że samoloty i śmigłowce to jest to co mnie interesuje najbardziej. Pytanie moje jest takie,co możecie polecić początkującemu fanowi modelarstwa. Pozdrawiam.
meloow Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Witam kolege Poszukaj na forum tematów o SKY LADY, NEMO, Easy Glider, Easy Star to są modele dla początkujących i napewno pomogą Ci łatweij wejść w świat modelastwa. Tematy te były setki razy już wałkowane wieć tam wszystkiego się dowiesz PS. dodaj fotkę do avataru !
muszes Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Pytanie moje jest takie,co możecie polecić początkującemu fanowi modelarstwa. POCZYTAĆ BO TO JUŻ BYŁO WAŁKOWANE Z MILION RAZY
Kamil6593 Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Witaj na forum. Najlepsze są do nauki modele takie jak:Sky Lady , Easy star , Easy glider , Nemo.Chyba że chcesz coś sam zrobić to polecam Zefira , RWD lub jakiegoś piperka.
miro Opublikowano 1 Września 2008 Autor Opublikowano 1 Września 2008 Dzięki. Faktycznie modele proponowane przez Was były omawiane wiele razy.
Marcus Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 A jeśli wolisz heli, to może być Lama V3, lub V4 :mrgreen:
Raffik Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 a ja polece Ci minimaga z mulitiplexa na poczatek lata nawet na oryginalnym silniku a to oznacza ze mozesz polatac na paluszkach AA nawet ciezki do rozbicia, nie trzeba lotek robic (choc polecam) i fajny do nauki. startuje z reki, laduje wszedzie co prawda polecam przerobke na silnik 3f bo to inna jazda. zalezy tez ile masz pieniazkow na to hobby
Viader Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Polecam równiez wpaść do nas na lotnisko w Jeleniej i porozmawiać z nami na żywo
miro Opublikowano 9 Września 2008 Autor Opublikowano 9 Września 2008 Kiedy można Was spotkać na lotnisku?
Viader Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Myślę, że w piątek koło 17-18 się pojawimy. Najlepiej to na telefon się zgadać, bo nigdy nic nie wiadomo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.