Wojciech Wiatr Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Witam, jako że stałem się szczęśliwym posiadaczem drukarki 3D a i kilku kolegów na forum posiada takowe, może otworzyć by temat z projektami użytecznymi dla nas modelarzy. Wiem że w sieci można wyszperać rożna cuda do wydrukowania ale przekopanie się przez terabajty danych i znalezienie czegoś przydatnego bywa trudne i czasochłonne. Ja na własne potrzeby zaprojektowałem sobie takie coś na pulpit pod radio. STL-ke wrzucę na Thingiverse i podam linka jak tylko się zarejestruje Jeśli temat nie na miejscu to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micro Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Temat dobry; rozszerzyłbym to o projekty do frezarek i plotterów laserowych. Projekty najlepiej w formacie DXF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Witam, obiecany link do projektu: https://www.thingiverse.com/thing:2481512 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi