Marcus Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Cześć. Mam problem, bo nie umiem latać heli w fms. Jak się steruje? Biorę przepustnicę na + i idzie do góry, ale jak sterować? działa tylko SK, a reszta? Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 jaką masz aparature ? jeśli tylko 4kanały, to specjalnie nie polatasz - ja helikiem latałem na klawiaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 2 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Nie mam nic. "Latam" na klawiaturze :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Musisz najpierw podpiąć kanały w preferencjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 przecież w FMS to zaden problem wybierasz keyboard i tam masz napisane jaki klaswisz za co odpowiada ! PS. Marcus tak ostro się wypowiadasz ( czyt. jak fachowiec :lol2: ) w co niektórych tematach a na takim prościutkim poległeś. Ech nie ładnie :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 No niby to mały problem. W samolotach wszystko pięknie śmiga, ale przy heli, chodzi tylko góra-dół, i prawo-lewo. A pod czym ustawione jest przód-tył? SW? PS. Marcus tak ostro się wypowiadasz ( czyt. jak fachowiec :lol2: ) w co niektórych tematach a na takim prościutkim poległeś. Ech nie ładnie :devil: Bardzo śmieszne :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 wybierz sterowanie ! keyboad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 O matko, jaki ja jestem tępy :evil: miałem źle poustawiane, że zamiast poruszał się heli, to poruszała się kamera. Dzięki wszystkim :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.