adi-000 Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Chciałbym bardzo serdecznie podziękować wszystkim, którzy składali mi życzenia z okazji 31 urodzin. Wcześniej nie mogłem tego zrobić ze względu na fakt, że w tym okresie leżałem w szpitalu i niestety nie było mowy o torcie ze świeczkami i toastach. Niestety w takich miejscach użyteczności publicznej jeszcze długo nie będzie internetu bezprzewodowego, więc teraz nadrabiam zaległości w lekturze forum. :jupi: Pozdrawiam Leszek Siedlecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Leszku, skoro nie bylo świeczek i tortu to chociaż miałeś radoche dla oczu. Mam nadzieję że wiesz o czym mówię I spóźnione życzenia ode mnie. Życze Ci tylko zdrowia bo to najważniejsze. Reszta sama przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 O tak - radochę miałem, aż się żona złościła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.