motyl Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 20 września na 99% będę w w/w miejscu. Mam tam przeszkolić 15osób z obsługi podestu ruchomego, co zajmie mi około 2-3h później jestem wolny. Ma ktoś ochotę na wspólne latanko najlepiej na zboczu ?? Albo jakieś namiary na zbocze w tejże okolicy?? Dokładniejsze ramy godzinowe myślę że będę znał na początku przyszłego tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Marcin z tego co wiem w okolicach Kędzierzyna zbocza nie ma.Jedynie jest góra św.Anny ale tam raczej nie polatasz bo jest zarośnięta.Chyba że pojeździsz w tych okolicach i może coś uda Ci się znaleśc.Szykuj sie lepiej na Ochodzitą Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 7 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 dla mnie chłopaka z mazowsza to okolice kędzierzyna to jakieś nawet i 100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.