Marcin68 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Mam na imię Marcin i nie jestem modelarzem ale mój Tata był.Szukałem fachowców z branży i trafiłem na wasze forum.Tata odszedł do krainy wiecznych łowów i zostawił mi spadek w postaci kilku silników spalinowych : Silnik spalinowy Raduga 7. Silnik spalinowy Połet 5,6 cc Silnik spalinowy Elfin.(uszkodzony) Silnik spalinowy Kometa MD5. Silnik spalinowy EGA 0,5 cc Bambino Moje pytanie brzmi : Czy Państwo mogli by mi je wycenić za ile mógłbym je sprzedać ? Z Poważaniem : Marcin Samulak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Prauss Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Mam na imię Marcin i nie jestem modelarzem ale mój Tata był. Szukałem fachowców z branży i trafiłem na wasze forum. Tata odszedł do krainy wiecznych łowów i zostawił mi spadek w postaci kilku silników spalinowych : Silnik spalinowy Raduga 7. Silnik spalinowy Połet 5,6 cc Silnik spalinowy Elfin.(uszkodzony) Silnik spalinowy Kometa MD5. Silnik spalinowy EGA 0,5 cc Bambino Moje pytanie brzmi : Czy Państwo mogli by mi je wycenić za ile mógłbym je sprzedać ? Z Poważaniem : Marcin Samulak IMG_20170920_105635.jpg Przyjmij moje kondolencje. Jeśli chodzi o te motorki, to niestety ich wartość nie jest zbyt duża. Wszystko zależy od stanu. Najcenniejsze egzemplarze w mojej ocenie to Elfin i Bambino. Reszta to produkcja byłego ZSRR o znikomej wartości. Całość kolekcji to maksymalnie kilkaset złotych. Jeśli pragniesz bliższych szczegółów to polecam przeszukanie popularnych serwisów aukcyjnych, ale wśród tych przedmiotów które się sprzedały, a nie wśród tych które wiszą miesiącami z ceną wyśrubowaną w kosmos :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi