motyl Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Dziś też polataliśmy W sumie kto latał to latał w sumie wyszło 2:2 Bilans wyszedł na zero, ale takei dziwne zero bo te co latały zawsze dziś nei latały, a te co nie latały tyo latały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Co to za aparature koles ma ze nawet anteny nie musi rozkladac? Czyzby to jego ten uszkodozny model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Na kablu latal jak widac na zdjeciach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Faktycznie widac kabelek. Bardziej rzucila mi sie w oczy zlozona antena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Ten Koleś to ja się uczyłem Antena schowana prawidłowo P.S. Fakt początkujący byli bardziej ostrożni i maszyny ocalały , ale to dzięki trenerowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.