darek69 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Mogę prosić o przesłanie na e-mel darekkarpinski1@wp.pl planów Extra 330s depron. Z góry dziękuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sionziom Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 tutaj możecie pobraćplany extry 330s przed chwilą je zachostowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek69 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dzięki za wstawkę na rapid share , ale z tej stronki nie mogę pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek69 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dzięki Adrian plany są na e-mel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sionziom Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Proszę bardzo, zaraz na coś innego jeszcze spróbuje wstawić. Może tu zadziała, i za darmo wszystko i bez problemu. plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sionziom Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Latałem dzisiaj swoją ekstrą i latam a tu nagle patrzę że coś się skrzydła składają, całe szczęście że nic się takiego nie stało i szybko wylądowałem a tu zdjęcia rurki aluminiowej zakupionej w modele.sklep.pl, dodam jeszcze że próbowałem złamać rurkę kombinerkami i nie dałem rady więc musiała mieć jakiś słaby punkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Witam. Posiada może ktoś jeszcze te plany w PDF podzielone na A4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Przecież jeden post wyżej masz je do pobrania ! Tylko czytać się nie chce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisartur Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 To pochwalę się i ja swoimi dwoma extrami zielona jest normlna żółto czarna przeskalowana chyba 1,5 razy i jeszcze nie jest skończona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisartur Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Projekt był wzorowany na ZLINIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Mozna wiedziec jaka jest rozpietosc orygialnej z planu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisartur Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Oryginał tej zieolnej wynosi nie cały metr ta duża czarno żółta koło 1.6 metra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Dzieki, mozliwe ze niedlugo tez sobie taka sprawie, powodzenia w budowie i lotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidprg1 Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Witam Dla zainteresowanych podrzucam plany w PDF : https://rapidshare.com/files/4246266751/EXTRA_330.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam, Posiada ktoś jeszcze plany tej extry. Bo wszystkie linki, w których zostały podane plany wygasły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Witam, Posiada ktoś jeszcze plany tej extry. Bo wszystkie linki, w których zostały podane plany wygasły Konrad zobacz tu: BEZPOŚREDNI LINK DO PLANÓW http://www.baronerosso.......extra-330-depron.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.