Motylasty Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Nie wiem czy było , ale warto looknąć : http://www.webpark.ru/comments.php?id=40471 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Śliczności Szkoda że nie strzelał :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeniQ Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Coś pięknego !!! Ja chcę !!! ehh ciekawe ile to kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 jeszcze muzyczka z Airwolfa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 jeszcze muzyczka z Airwolfa ... http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=5598&highlight=airwolf Tu masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Dla mnie zdumiewający jest realistyczny dźwięk tego modelu. Czyżby był napędzany turbiną :shock: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Czyżby był napędzany turbiną :shock: :?: Na to wygląda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Dla mnie zdumiewający jest realistyczny dźwięk tego modelu. Czyżby był napędzany turbiną :shock: :?: Poszukaj na jutubie, turbinowy heli to nie nowość ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.