ali1983 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 witam. czy ma ktoś może jakieś bliższe dane na temat silnika mds40 lub mds46 (jeśli takie są)? chodzi mi o moc i wagę. obdarowano mnie dziś trenerkiem do remontu w którym siedział taki silnik, a ja szukam czegoś innego np. ASP40-46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek_9000 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 MDS 6,5 się to to nazywało, jeśli zmieni się gaźnik na jakiś normalny (np. od mvvs) to bardzo ładnie pracują, chociaż nie są zbyt ciche z racji niedużego tłumika. ( w porównaniu do os czy st, nie wiem jak pracują asp). pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Mam tego MDS 40 firmowanego przez Ripmaxa.Ledwo dotarty.Na hamowni ładnie kręcił , przejście z niskich na wysokie obroty bez problemów.Jak się znajdzie model do niego to będę mógł coś więcej napisać o jego działaniu.Co do wagi tego MDS-a od Ripmaxa to mogę go zważyć razem z tłumikiem. Edit: z tłumikiem 502 g, bez tłumika 371g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.