lukaszq1990 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witam wszystkich, nazywam się Łukasz mam 17 lat a modelarstwem interesuje się od jakiegoś roku. Tata z wujkiem mnie tym zafascynowali ale wiem że to mnie interesuje i na tym forum dalej będę się kształcił bo z tond można wiele wiedzy nabyć potrzebnej w świecie modelarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witam na forum To masz blisko na Żar coby tam troche polatać i pooglądać jak inni latają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszq1990 Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 no tak . Ja tam czesto bywam z tatą na lotach. a ja z panem sie widziałem na ostatnim pikniku na Żarze byłem z rv-4 a tata miał Exta 300s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 bo z tond można wiele wiedzy nabyć potrzebnej w świecie modelarza Witaj Obiecujemy udostepnic Ci mnostwo wiedzy XD PS. Nie moglem sie powstrzymac Tak czy siak witamy serdecznie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witaj Łukasz, jak jeszcze dasz jakąś fotkę na avatara to by już było super, coprawda ja wiem jak wyglądasz i kim jesteś ale reszta forumowiczów nie :wink: PS. Tutaj nauczysz się Polskiego lepiej niż w szkole :lol2: :rotfl: :devil: Pozdrawiam Wujek Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszq1990 Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 no foteczke postaram się dorzucić jak najszybciej ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 PS. Tutaj nauczysz się Polskiego lepiej niż w szkole :lol2: :rotfl: :devil: Jak widać nie tylko Lukasz :devil: ale nie ma co czepiać się szczegółów bo moderatorzy odeślą nas do forum humanistycznego tak czy inaczej witamy kolejnego zapaleńca modelarstwa lotniczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Jak widać nie tylko Lukasz No właśnie nie ma co czepiać się szczegółów :devil: , a nikt nie powiedział że tylko Łukasz musi się uczyć :ble: , ja też muszę sobie wiele przypomnieć i nie wstydzę się do tego przyznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.