Jahu Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Witam! Podczas przeszukiwania różnych sklepów internetowych w celu odnalezienia odpowiedniej dla mnie ładowarki, natknąłem się na sprzęt o nazwie MEGA Power Poseidon 860DS. MEGA POWER Poseidon 860DS . Spodobała mi się, gdyż ma wbudowany zasilacz i do uruchomienia potrzeba tylko kabla zasilającego. Co sądzicie o tej ładowarce? Czy znajdzie się coś lepszego w podobnej cenie? O wyższym modelu Infinity krążą kilka tematów niżej bardzo pozytywne opinie. Do tej pory ładowałem lipole ładowarkami ESKY więc wielkiego doświadczenia nie mam :oops: Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Ja ją posiadam i jestem bardzo zadowolony ale to juz chyba konsultowaliśmy na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.