BartekSPV Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Witajcie wszyscy forumowicze. Właśnie rozpocząłem swoją przygodę z modelarstwem. Puki co czekam na swojego trenerka Canary bo chyba teraz leży w paczce gdzieś na poczcie albo gdzieś w zimnym magazynie Modelarstwem interesuje się jakieś 3 tygodnie. Kiedyś w okolicy miałem jakiś Klub Modelarza ale nie zainteresowałem się tym bo po prostu byłem za mały i teraz już to jest zlikwidowane. Narazie trenuję na FMS przez klawiaturę. Całkiem dobrze mi idzie Podsumowując: witam wszystkich i życzę wysokich lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszq1990 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 witam bradzo fajnie że dołączyłeś do nas :mrgreen: a jezeli chodzi o symulator do to lepiej by ci było kupić radio do trenowania, ono jest na USB i nie kosztuje duzo a mozna nauczyć sie ruchów jakie bedziesz wykonywał podczas prawdziwych lotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.