krzysiek.riese Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 witam? słyszał ktoś z was już o mvvs 15 cmm 4-takcie? dostałem taką oferte kupna silnika ale kurde 1 raz słysze o tym zeby mvvs 4 takty robił, a na stronie producenta ani słychu nie ma. to samo na modelmaking.pl ciekawy jestem jak to chodzi i ile to jest warte?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Ja jeszcze o tym nie słyszałem MVVS 4takt :roll: Właśnie byłem na www.mvvs.cz i w dziale Aktuality - Novinky MVVS 2008 ani widu ani słychu :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaps6 Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 To może jak jest oferta to masz i zdjęcia? Może to wcale nie jest mvvs tylko ktoś tak mówi nie będąc dobrze poinformowanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 chyba noci z oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.