Moozgy 001 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 To dopiero moje poczatki z rc i na początek robie wicherka z depronu i niewiem jaką aparature kupić myślałem o HITEC optic 6 lub cockpit sx która lepsza na początek. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Radzę ci czytać czytać i jeszcze raz czytać , z początku najlepiej regulamin i stosować się do niego, potem dział od czego zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Moozgy 001, a przecinki, a kropki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin172 Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Zdecydowanie polecam Cockpita SX Mam właśnie do sprzedania. Jak coś to pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.