kapral Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Czy ktoś z kolegów miał do czynienia z takim modelem śmiglowca: Robbe Arrow Plus Trainer EVO? Nie mam pojęcia o helikopterach RC, a temat kusi, zwłaszcza cena tego modelu - ok. 200 zł. Model wygląda bardzo solidnie, jest sprawny, kompletny no i lata. Nie wiele na jego temat znalazłem w polskim internecie. Może ktoś z Was się orientuje w zawiłościach rynku modeli śmigłowców RC, gdzie często jeden model występuje pod różnymi nazwami handlowymi. Konkretnie chodzi mi o dostępność części (wirnik główny czy ogonowy) do tego modelu no i czego klonem jest ten model. Może występuje on pod inną nazwą? Dzięki za ewentualny odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Śmigłowiec rzadko występujący. Słaby dostęp do części w PL. Polecam heli WL Toys na początek. Na przykład V977 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapral Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Podjąłem decyzję. Kupuję V930, części pasują od 977. Ten model posiada silnik bezszczotkowy. V977 jest na tę chwilę poza moim zasięgiem finansowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi