czaja18 Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Ja w wekeend może sie pochwale moim nowym sprzętem Powoli też go bede tuningował a jeśli adi-000, pozwoli to w tym temacie będe opisywał wyniki prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Nie ma problemu. A co za maszynę zakupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Obiecane zdjęcia. tu widok na zawór do ładowania Tak sie prezentuje z długim kartuszem. a tak wygląda kartusz mocowanie kartusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 wygląda jak dubeltówka o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 A co za maszynę zakupiłeś? Jutro rano jadę po qb-78. Miałem trudny wybór między qb a crosmanem 1077 ale zakochałem się w ryglu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 male OT ale widze, ze oglądasz też OCC ( orange county choppers) amerykańskiego chopper'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 robraf, spostrzegawczy jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 18 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Tak, jedynie w nocy mogę sobie trochę oglądać TV. czaja18 - sprzęcik fajny ale jedno strzałowy :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 No i stało się: Dzisiaj rano odebrałem i już trochę postrzelałem: Nie patrzcie na przestrzeliny w lewym górnym rogu bo sprawdzałem tam zero lupki. Odległość 8m, najtańszy śrut (do :ass: ), "luneta" lider 4x20 korytarz w piwnicy i strzelec zmęczony dniem poprzednim Wrażenia: Rygielek miodzio, celność świetna w porównaniu z moją poprzednią chinką, wykonanie 4+. Jak skończą mi się naboje co2 zabiorę się za tunning i koniecznie musze zmienić lupkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Ja już mam butle na co2, przejściówkę do ładowania tylko nie mam czasu postrzelać. Ciekawe jak twoja wiatrówka będzie się spisywać na 30 -50 m? Butla wygląda tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Ciekawe jak twoja wiatrówka będzie się spisywać na 30 -50 m? Po obiedzie sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 No i jak tam wyniki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Nie popykałem do tarczy na większą odległość bo za mocno wiało Za to wywaliłem paczkę ołowiu do puszek które obrywały raz za razem . Nie mierzyłem odległości bo i po co podczas strzelania rekreacyjnego ale na oko było 20-25m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 czaja18, będziesz przerabiał wiatrówkę na zasilanie co2 z gaśnicy, czy zostajesz przy nabojach od syfonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Tarcza z dzisiejszego pykania na 10m w piwnicy, pozycja klęcząca: będziesz przerabiał wiatrówkę na zasilanie co2 z gaśnicy, czy zostajesz przy nabojach od syfonu? Chętnie bym ją przerobił na ładowanie z gaśnicy ale nie chce niszczyć oryginalnej zakrętki kartusza a ciężko taką dorobić ze względu na nietypowy gwint 21x0,8 który podobno jest ciężko zrobić na tokarce :| . Może ktoś z forum by potrafił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 21 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Na iwebie znalazłem ogłoszenie - Gość chce oryginalną zakrętkę + 80 zł w zamian za kartusz i inne gadżety do przerobienia swojej wiatrówki na ładowanie co2 z gaśnicy. wyśle ci linka na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Chętnie bym ją przerobił na ładowanie z gaśnicy ale nie chce niszczyć oryginalnej zakrętki kartusza Popytam sprzedawców tej wiatróweczki, może któryś ma same zakrętki jako części wymienne albo sprowadzi jedną dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.