Ghandi Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Tak tak, Lama jest fajna ale traktuje ją jako symulator. Do latania troche bardziej zaawansowanego kupilem sobie Belt'a pustego heli bez elektroniki. W tym watku będe opisywał moje z nim boje Pierwsze wyposazanie w pazdzierniku. Mile widziane wypowiedzi posiadaczy tychze helikopterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 gdzie kupowales? u nas czy w hobbycity.com? tez chce go kupic ale na hobbycity wiec mam takie pytanie czy w zestawie jest silnik szczotkowy? edit myslalem o honey bee king 2 heh za pomylke przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 przeciez pisze ze w zestawie jest silnik szczotkowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 eee... o czym wy gadacie?? Przecież Ghandi wyraźnie napisał: kupilem sobie Belt'a pustego heli bez elektroniki czyli wersję ARF. Wersja RTF Belta jest sprzedawana wyłącznie z silnikiem bez-szczotkowym, nie ma wersji szczotkowej. King fabrycznie ma zamontowany silnik szczotkowy. PS. Powodzenia z modelem, sam kiedyś planowałem jego zakup po Lamie, ale jednak samoloty mnie bardziej kręcą, do śmigłowców trzeba mieć duuużo cierpliwości :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Przepraszam rownierz mylslem o Kingu. :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Jakby ktoś chciał kupić nowego Belta ARF to zapraszam TUTAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.